De markt van eeltsokken

De verzorgingsmarkt begint een opmars te maken van maskers en ook die voor de voeten. Maar wat zijn nu de beste eeltsokken? Voordat wij met onze productie zijn begonnen, hebben we goed gekeken naar wat er al bestaat en wat de kwaliteit is van de verschillende aanbieders. Deze informatie delen we graag met je, zodat een keuze maken hopelijk vergemakkelijkt.

3K x bezocht
skarpetki złuszczające

De Verkrijgbare Eeltsokken

De eeltsok kent 2 verschillende exfoliant (vervel) ingrediënten; Glycolzuur en Salicylzuur. Glycolzuur is een goedkope exfoliant en garandeert geen optimaal resultaat. Of de glycolzuur aanslaat bij de gebruiker hangt af van het soort huid dat men heeft en daardoor kan het (met regelmaat) gebeuren dat men geen resultaat heeft en een miskoop begaat. Salicylzuur is een duurdere exfoliant en geeft de gegarandeerde vervelling als het op de juiste manier wordt toegepast in het product. Lees hier meer over in ons artikel “Wat zijn eeltstokken?”

De Chinese markt gebruikt voornamelijk de glycol-variant en dit wordt dan ook massaal ingekocht door verschillende inkooppartijen in Nederland. De gel, verpakking en geuren worden niet aangepast naar de Nederlandse markt. Dit kan een risico zijn of het wel werkt en of het wel veilig is. De Chinese eeltsokken komen vaak in lavendelgeuren (goedkoopste geur om te produceren) en de Aziatische markt houdt van een sterke doordringende geur.

Het is duidelijk te zien dat een glycol-variant goedkoop is, doordat de Action een variant kan verkopen voor slechts €1,79. Goedkoop is dus de maatstaf voor vele producenten, terwijl we het hier over een exfoliant hebben die op de voeten wordt toegepast.

Daarnaast zijn er ook Nederlandse inkopers die Poolse varianten verkopen. In Polen is de eeltsok een populair product en de Poolse merken hebben dan ook zorg gedragen aan een lokaal product die werkt. Echter, komen deze producten in het Pools.

Wat wij verkopen

Wij verkopen een goed afgestemde eeltsok met salicylzuur met de juiste pH-waarde die op Nederlanders is getest voordat we ze hebben laten produceren. Er zijn verschillende geuren beschikbaar en de geur is minder doordringend dan de standaard Chinese varianten. De verpakking is in het Nederlands en we garanderen een werkend product.

Overzicht Eeltsokken

Dus wat zijn de beste eeltsokken? Wij hebben hier een overzicht gemaakt met de beschikbare eeltsokken die je kan kopen bij Nederlandse retailers. De Chinese merken worden soms verkocht onder een andere naam die is toegepast door de Nederlandse inkooppartij.

De informatie is zo zorgvuldig mogelijk verzameld, maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Merknaam EeltsokRetailerPrijsHerkomst MerkProductie-landTaal VerpakkingExfoliantKlanten beoordeling
eeltsokken.nlEeltsokkeneeltsokken.nl€7,49NederlandTaiwanNederlands, EngelsSalicylzuur
eeltsokkenFootstepsAction€1,79NederlandChinaNederlands, e.a.GlycolzuurGeen
eeltsokkenManFootbol.com€11,95PolenZuid-KoreaPools, EngelsSalicylzuur
eeltsokkenSheFootbol.com€11,95PolenZuid-KoreaPools, Duits, EngelsSalicylzuur
eeltsokkenL'bioticabol.com€10,95Polen?PoolsSalicylzuur
eeltsokkenPurederm *bol.com€9,95ChinaChinaEngels, ChineesSalicylzuur **
eeltsokkenAli'ver*bol.com€9,95ChinaChinaEngels, ChineesGlycolzuur
eeltsokkenEfero *bol.com€7,95ChinaChinaEngels, ChineesGlycolzuur
eeltsokkenHodaf *bol.com€6,99ChinaChinaEngels, ChineesGlycolzuurGeen
eeltsokkenCalla *bol.com€12,95ChinaChinaEngels, ChineesGlycolzuur
eeltsokkenmayenVitalHuis & Comfort€15,99DuitslandChinaDuitsGlycolzuurGeen
eeltsokkenGlySkinCareDermarolling€5,99PolenChinaPoolsGlycolzuur
* Dit is de originele Chinese merknaam. Deze eeltsokken worden onder de naam van de inkoper verkocht
** Concentratie salicylzuur is 0,1%
*** Poolse beoordelingen (Nederlandse niet beschikbaar)
Hier is een overzichtstabel te zien, kantel je mobiel om deze te bekijken.
skarpetki złuszczające

Lees verder…