Veelgestelde vragen

Dit is juist perfect! De huid moet uitdrogen om zo aan het vervelproces te beginnen. Gebruik daarom GEEN crèmes, dit bevordert niet het vervelproces.

De tinteling is normaal en ook goed. De salycilzuur die de vervelling veroorzaakt, is een olie die zich laat opnemen in het eelt. Wij verkopen ook de geurvariant Munt en deze kan een extra tinteling veroorzaken wat komt door de munteigenschappen.

Elke voet is anders en omdat we allemaal ander DNA hebben, kan het voorkomen dat het vervelproces wat stugger op gang komt. Wanneer je relatief veel eelt op je voeten hebt, dan kan het nodig zijn dat je de behandeling 2 keer uitvoert. Is er na 7 dagen niets gebeurd of is er nog steeds (te) veel eelt onder je voeten? Probeer het dan na 10 dagen nogmaals met een nieuwe eeltsok. Ook is het raadzaam om je voeten iedere dag goed te laten weken in warm water, dit stimuleert het vervelproces.

Het bestanddeel salicylzuur mag in geringe mate worden gebruikt tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Alles wat je op en in je huid smeert komt terecht in de voedingscyclus met je kind. Salicylzuur is in geringe mate aanwezig in ons product, echter, wij adviseren in deze dat het beter is te voorkomen dan te genezen.

Overleg met de dokter of dit mogelijk is. Het bestanddeel salicylzuur is belangrijk in deze.

We bevelen aan om dit product niet te gebruiken als je een open huid hebt. Dus niet gebruiken bij wondjes, eczeem, wratten, etc.

Het vervelproces begint bij de meeste mensen na 3 dagen (soms 5 dagen) en kan max 7 dagen duren. Vind je het vervelproces niet prettig? Wrijf met je handen tijdens het douchen zoveel mogelijk er af. Forceer het niet met andere vijl-hulpmiddelen.

Bij de grootste groep mensen is na de eerste behandeling de eeltlaag verveld en verdwenen. De eerst volgende keer dat je het kan herhalen is per persoon verschillend. Het hangt er van af hoeveel de voeten worden belast en dus hoe snel eelt er weer aangroeit. Maar je zal de eeltsok met gemak na 3-4 maanden weer kunnen herhalen.

Heb je na de eerste behandeling nog steeds eelt? Dit kan soms gebeuren; herhaal het dan na 10 dagen van het eerste vervelproces opnieuw.

Afhankelijk waar jij je voeten mee belast (sporten, op blote voeten lopen, open schoenen, zweten), zouden je voeten met gemak 3 maanden zacht en aangenaam moeten blijven.

De vervaldatum van de Eeltsokken gaat lopen zodra de verpakking open is. De houdbaarheid is dan 36 maanden. Echter, eeltsokken gebruik je direct na openen, dus deze 36 maanden heeft niet veel betekenis.

De maat is UK 14, dit is in Nederland schoenmaat 48. De eeltsok is een plastic omhulsel en met de bijgeleverde stickers bind je de eeltsok strak om de voet heen. Dus tot maat 48 kan iedereen deze eeltsok gebruiken.

Staat je vraag er niet tussen? Contacteer ons hier of stuur ons direct een bericht via Whatsapp: Klik hier

Bekijk ook…

Eeltsokken

Ervaar weer gladde zachte voeten binnen 10 dagen door het eelt van je voeten op…
skarpetki złuszczające

FAQ

De meest gestelde vragen voor je op een rijte…
eeltsokken gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Neem de gebruiksaanwijzing aandachtig door voor een optimaal resultaat!
handige tips voor eeltsokken

Handige Tips

Nog meer handige tips om de behandeling te optimaliseren!