Verzending voor Nederlandse klanten

Verzending

Bestellingen worden bezorgd door PostNL. Na het bestellen ontvang je een Track & Trace nummer waarmee de bestelling gevolgd kan worden. De verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:

1 tot 3 eeltsokken = €4,49
4 of meer eeltsokken = gratis

De bestelling wordt van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Als je maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis (afhankelijk van PostNL dienstverlening). Er hoeft niet voor getekend te worden en het past door de brievenbus.

Bestellingen worden bezorgd door DHL. Na het bestellen ontvang je een Track & Trace nummer waarmee de bestelling gevolgd kan worden. De verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt:

1 tot 3 eeltsokken = €4,49
4 of meer eeltsokken = gratis

De bestelling wordt van maandag t/m zaterdag bezorgd. Als je maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur besteld, heb je het de volgende dag in huis (afhankelijk van DHL dienstverlening). Er hoeft niet voor getekend te worden en het past door de brievenbus.

Betaling

Onze betalingen verlopen via het betaalsysteem Mollie. Mollie is één van de grootste en veiligste online betaaldiensten in Nederland. Alle transacties zijn kosteloos (met uitzondering van creditcards) en Nederlandse klanten kunnen kiezen uit de volgende 5 betaalmogelijkheden: iDEAL, Klarna Betaal Later, S€PA Bankoverschrijvingen of Apple Pay.

iDEAL is de meest gebruikte betaalmogelijkheid in Nederland. Elke bekende bank binnen Nederland is met het iDEAL-systeem verbonden en je kan daarom heel eenvoudig en betrouwbaar de betaling uitvoeren. Na het plaatsen van de bestelling word je doorgestuurd naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Vervolgens volg je de instructies op van je bank om de betaling in orde te maken. Het bedrag wordt direct van de bankrekening afgeschreven en wij worden direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Klarna Betaal Later is een steeds populairdere manier in Nederland om de betaling van de bestelling te voldoen. Hoe werkt het? Met Klarna Betaal Later krijg je nadat je de bestelling hebt geplaatst, 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen aan ons. Dit heeft verder geen invloed op je bestelling; je bestelling wordt gewoon verwerkt en verstuurd. Nadat je hebt gekozen voor Klarna word je doorverwezen naar Klarna. Hier moet je een account aanmaken om jezelf te verifiëren voor de achteraf betaling. Hierna ontvang je van Klarna een betaalverzoek via de mail. De betaling verloopt verder tussen jou en Klarna. Let op: Klarna is een duur betaalmiddel voor een webshop en daarom delen wij de kosten met de klant. Je betaalt €1,21 + 2,99% van de transactie (incl. btw) voor Klarna betaal later.

Voor een ieder die een Creditcard heeft kan je via ons betalen met een Visa, Mastercard of American Express kaart. Let op dat eventuele extra kosten afhankelijk zijn van de uitgever van je creditcard. Creditcard transacties zijn duur en daarom delen we de kosten; dit kost €0,30 (incl. btw) per transactie.

Apple Pay is sinds 2019 actief in Nederland. Dus als je een Apple-gebruiker bent en je hebt een rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro, bunq, Monese, N26, Revolut of Openbank dan kun je onze producten betalen via je Apple ID. Zorg ervoor dat je Apple ID de betaalmethode heeft geactiveerd en log in met je Apple ID-gegevens om de aankoop te voltooien. Heb je problemen met je Apple ID of Apple Pay-account? Raadpleeg dan de website van Apple Pay om te zien hoe het werkt.

S€PA staat voor Single Euro Payments Area. Dit is een speciaal ontworpen betaalmethode door de EU om zo betalingen binnen Europa te vereenvoudigen. Met S€PA maak je zelf het geld over van je bankrekening naar de tegenrekening en heb je zelf de betaling onder controle. Wanneer je voor een S€PA Bankoverschrijving kiest, wordt je bestelling op ‘wacht’ gezet en ontvang je direct een mail met de instructies en de gegevens van de tegenrekening. Zodra je het geld hebt overgemaakt en is ontvangen, wordt de bestelling verder afgehandeld en verstuurd. Let op dat de verwerking van een bankoverschrijving soms enkele werkdagen kan duren. Zodra de betaling binnen is, ontvang je direct een bevestigingsmail van ons.